Szczerze? Rodziłam w tym szpitalu w czasie "pierwszej pandemii", wszyscy lekarze z położnictwa i noworodków cudowni, położne przecudowne,jeżeli chodzi o pielęgniarki z noworodków praktycznie każda powinna zostać zwolniona dyscyplinarnie za to w jaki sposób odnoszą się do pacjentek i dzieci, o obowiązkach ciężko mówić bo jedynie siedziały na kanapie. Do dzisiaj nie mogę sobie darować, że wyszłam ze szpitala nie składając żadnej skargi. Jeżeli te pielęgniarki martwią się o pracę to mi ich nie szkoda, bo pielęgniarkami nigdy nie powinny być.
Dziś wyjątkowo w zastępstwie Pani Małgosi Pingot protestuje Pan Juliusz?
Nie rozumiem pretensje do Starosty który utrzymuje szpital w mieście? A gdzie Pan Chojniak chcą szpital niech bierze. Pytanie ike kobiet z Powiatu tam rodzi skoro niby powiat ma dopłacać 1.1 mln miesięcznie do interesu, a NFZ w tym roku zanotował rekordową nadwyżkę. Matko co za kraj tępych ludzi!
Jak dbać o zdrowie, jak w Przychodni Kardiologicznej (na NFZ) przy ulicy Wolborskiej zapisują na wizytę do lekarza na miesiąc lipiec 2023 rok?
Powiatowe centrum czego, skoro wszystko likwidują? Mniasto przejmie i zrobi filię instytutu badań nad parlamentaryzmem albo filię muzeum. Czyli nikt się nie dowie czym się zajmują. A może poszerzą "wyklęty i narodowy" tps-pilecki?
Pań Janik i pani Głowacka to tylko protestować potrafią a co zrobili dla miasta i jego miejskiego szpitala?
Radnym to już Dziękujemy, zobaczyli problem jak się zawaliło a przedtem to co, gdzie byli? a prawda jest taka procenty z budżetu na służbę zdrowia coraz większe a obsługa w szpitalach coraz gorsza, wszystkie pieniądze idą na podwyżki płac, także nie narzekajcie siostry
PiS wszystko rozwali, kiedyś było kilka oddziałów w tym szpitalu i teraz jeden został i też zlikwidują, najlepiej jeszcze kościoły postawić i market na miejscu blaszaka
Precz z politykami podczepiającymi się pod protesty! Janik z PIS-Urzad marszałkowski-tez pis-czy to nie jakieś dziwaczne?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!